Economia 21/10/2014

El fundador de Wikipedia, principal novetat del Mobile World Congress 2015

La GSMA anuncia nous conferenciants per al congrés, que ocuparà un pavelló més de la Fira de Gran Via

Dani Sánchez Ugart
1 min

BarcelonaLa GSMA, organitzadora del Mobile World Congress que se celebrarà a Barcelona del 2 al 5 de març del 2015, ha presentat avui dimarts a Londres algunes novetats dels congrés de telefonia més gran del món, entre les que s'inclou la participació com a ponent de Jimmy Wales, fundador de Wikipedia.

També hi participaran, entre altres, el president del BBVA, Francisco González i la de la Fundació Mozilla, Mitchell Baker, que se sumen a conferenciants ja anunciats amb la directora general de GSMA, el conseller delegat de Renault-Nissan, el conseller delegat de VISA o el president de Huawei. La llista de conferenciants, però, encara no està tancada, tal i com va explicar la setmana passada a Barcelona el conseller delegat de la GSMA John Hoffman. De fet, l'any passat, el plat estrella de les conferències, que va ser el fundador de Facebook, Mark Zuckerberg, es va anunciar només unes setmanes abans de l'inici del congrés.

Fora del programa de conferències, la GSMA també ha anunciat aquest dimarts que ocuparà un nou saló d'exposicions a la Fira de Gran Via, que fins ara només era ocupat pels auditoris i l'any que ve tindrà també el pavelló nacional del Brasil, així com els estands de diverses empreses com Verizon Wireless.

Una altra de les novetats en l'edició de l'any que ve del MWC serà la GSMA Innovation City, que és una evolució de la Connected City, un dels principals atractius del congrés dels últims anys, i que és la recreació d'una ciutat connectada, per poder provar de primera mà les solucions dels expositors.

stats