SOCIETAT
Especials 26/06/2012

Adelson vol que els bancs aportin dos terços del capital per fer Eurovegas

Las Vegas Sands endarrereix la decisió d'Eurovegas per la incertesa a Europa i la necessitat de buscar finançament a la banca. Els enviats d'Adelson visiten els terrenys que ofereix Madrid aquest dimarts

Albert Balanzà / Joan Serra
1 min
Marató per BCN i el Baix Llobregat abans del torn de Madrid

BarcelonaSheldon Adelson ja va afirmar a principis de juny, a la junta d'accionistes de Las Vegas Sands Corporation, que sobre el projecte d'Eurovegas no hi havia "res sòlid" per la situació de l'euro. Ahir el director executiu de la companyia, Michael Leven, ho va tornar a explicitar. Leven va dir que per executar una primera fase del projecte farien falta uns 6.000 milions de dòlars (4.700 milions d'euros) i va concretar que Adelson podria aportar "aproximadament el 35% del capital". Les dues terceres parts restants del finançament havien de procedir del sector bancari.

Per aquest motiu, Adelson ha pres el camí de la prudència. Endarrerirà la decisió sobre la seu d'Eurovegas fins a principis de setembre. Les incògnites sobre Europa marquen els passos que pugui fer. Fins al juliol no se sabran les condicions del rescat bancari espanyol i fins al setembre no es coneixeran exhaustivament les auditories dels bancs.

Podeu llegir-ho a l'Ara Premium.

stats