Especials 28/08/2012

Carme Forcadell, presidenta de l'ANC: "El 12 de setembre, el Govern haurà de començar a treballar per la independència de Catalunya"

La presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana creu que la marxa de la Diada hauria de suposar un punt d'inflexió

Ara
1 min
Carme Forcadell / DAVID BORRAT

BarcelonaLa presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Carme Forcadell, està convençuda que la manifestació independentista de l'Onze de Setembre forçarà el Govern a marcar un punt d'inflexió en les seves relacions amb l'Estat. "El 12 de setembre no hauria de ser igual que el 10, el Govern hauria de prendre decisions importants i començar a treballar per la independència de Catalunya", ha dit en una entrevista a Catalunya Ràdio.

"La independència és la solució per a Catalunya, no n'hi ha cap més", ha insistit, alhora que ha lamentat que "hem donat massa oportunitats a Espanya. Ara toca que ens n'oblidem i treballem pel nostre país, si no, ens enfonsarem". "Volem que el Govern iniciï un procés de secessió", ha dit, d'altra banda.

Forcadell diu que la carta de Rajoy obrint la porta a "estudiar" el pacte fiscal no desmobilitzarà ningú, perquè la manifestació de la Diada, segons ha dit, no és per al pacte fiscal.

stats