Especials 17/03/2013

Carmen Domingo: "He començat a viure plenament durant la segona part de la vida"

Als 41 anys, Carmen Domingo va tornar a viure. Després de 17 anys convivint amb un maltractador, va sortir del cercle de la violència masclista. "La meva vida era un infern", diu. El seu pas per la casa d'acollida va ser clau. D'allà va sorgir l'associació Tamaia-Viure Sense Violència, on la Carmen ajuda altres dones que han passat per situacions semblants. Ella és ara un referent per a aquestes noies. "Ens veuen a nosaltres i veuen una sortida"

Lara Bonilla
1 min

BUSQUEM GENT QUE SE'N SURT. EXPLICA'NS CASOS QUE CONEGUIS

o bé

FES-NOS ARRIBAR IDEES PER AFRONTAR CRISIS I ENTREBANCS

"Em vaig casar als 24 anys molt enamorada i pensant que era per a tota la vida. Un any després vaig quedar embarassada i quan estava de quatre o cinc mesos, el meu marit va tenir una de les primeres explosions de violència. Em va donar una empenta i em va llançar al passadís. «Ets una inútil, no saps fer res, estàs grassa!», em va cridar.

Em va fer molt de mal i en vaig parlar amb una amiga: «Dona, és que devia estar nerviós, no hi donis importància», em va dir. Vaig patir agressions verbals fins al moment que va néixer la meva filla. En saber que era una nena, va trigar 24 hores a aparèixer a l'hospital perquè volia un nen. Quan vam tornar a casa, va actuar com si res.

Podeu llegir l'article complet a l'ARA Premium de l''Ara Tu'.

stats