Contingut patrocinat
Especials 18/10/2023

Celebrar el Cap d’Any viatjant, ¿hi ha millor manera de començar un nou any?

Sempre estem a punt per fer celebracions. I com no podria ser d’una altra manera, ens agrada celebrar el comiat d’un any i l’arribada del següent. Viatges Eurovacances us proposa celebrar aquest esdeveniment amb dues propostes ben diferents. D’una banda, un viatge de deu dies que us farà descobrir la màgica ciutat estat de Singapur i recórrer els sorprenents temples d’Angkor, a Cambodja, i d’una altra deixant-vos seduir pel caràcter festiu i les agradables temperatures de les ciutats de Cadis i Màlaga.

Redacció
3 min
Cadis

En la proposta que us porta al sud-est asiàtic passareu dos dies recorrent els barris de Singapur, coneixent l’illa de Sentosa, contemplant la ciutat des del mirador Sky Park, navegant en bumboats el riu homònim i us podreu deixar endur per les fragàncies dels seus jardins botànics. I un cop deixeu enrere les llums d’aquesta impressionant ciutat estat, us endinsareu en un país completament diferent, Cambodja, per descobrir la bellesa i singularitat dels temples d’Angkor Wat, reflex de la grandesa de l’imperi dels khmer.

Cambodja.

Al viatge de Cadis i Màlaga, Viatges Eurovacances recorre els carrers de la ciutat natal de Pablo Picasso; en sis dies descobrireu també l’ecosistema que amaga el Parc Nacional de Doñana, degustareu la gastronomia local i tastareu els vins de Jerez. I així, coneixent els Pobles Blancs de la província de Cadis entrareu al nou any en un ambient càlid i acollidor.

Els grans viatges requereixen un temps de planificació i preparació. És per això que Viatges Eurovacances comença a anunciar també alguna de les seves propostes de cara al 2024. Tots els viatges d’aquesta agència que compta amb tres oficines situades a Barcelona, Granollers i Girona, són ideats pels seus clients, cuidant cada etapa i amb una selecció acurada no només d’hotels i restaurants sinó també d’excursions i visites.

Aquest proper any comença amb una magnífica proposta per conèixer la Baixa Califòrnia al mes de febrer. Setze dies per contemplar fenòmens naturals únics com és la migració de les papallones Monarca a Michoacán o els salts de la balena gris a la Reserva de la Biosfera de Vizcaíno; el recorregut també us portarà a conèixer les missions dels jesuïtes de la zona i la zona vinícola de la vall de Guadalupe.

Cuba, coneguda com la Perla del Carib, després de 50 anys d’aïllament i embargament va començar fa uns anys un període d’expansió com a país receptiu en l'àmbit turístic. No obstant, la seva essència perdura als carrers de l’Habana Vieja i a les ciutats de Trinidad i Camagüey, així com l’espectacularitat de les platges i el color turquesa de les seves aigües.

Cuba.

Canviant d’oceà, banyat pel Pacífic i a mig camí entre l’hemisferi sud i l’hemisferi nord trobem les illes Galápagos. Eurovacances planteja un recorregut a bord del vaixell M/S Isabela II per descobrir les illes que van inspirar la teoria de l’evolució de Charles Darwin. Un itinerari que complementen ja a l'Equador, amb la visita del Parc Nacional El Cajas, situat a més de 4.000 metres d’altitud, la Reserva de Mashpi i les ciutats de Cuenca, Guayaquil i la mateixa capital, Quito.

Les Galápagos.

I com no podia faltar en la seva programació, un any més us proposen el viatge al Japó, entre finals de març i principis del mes d’abril, quan el país s’omple de color gràcies a la floració dels cirerers. Podeu veure el detall de l’itinerari així com tota la seva programació a la pàgina web www.viatgeseurovacances.net. El Japó, un país que es mou entre la tradició i la modernitat, centrat en els valors de la seva societat i alhora obert al món, no deixa mai de sorprendre’ns. Amb Eurovacances visitarem Tòquio i Kyoto, dues ciutats cosmopolites en canvi constant, i la tradició ens embolcallarà a l’illa sagrada de Miyajima i a la ciutat dels samurais, Kanazawa. Un recorregut de 15 dies sota l’aura mística dels cirerers en flor durant el qual podrem contemplar el majestuós mont Fuji i gaudir de la variada i deliciosa gastronomia japonesa.

Japó.

I és que viatjar és una manera de celebrar. És regalar-nos temps, experiències, vivències. Escaneja el codi QR, inscriu-te a la seva newsletter i posa’t al dia de totes les novetats de Viatges Eurovacances.

stats