Copa del Rei ACB 2013
Especials 08/02/2013

L'Uxue Bilbao Basket xoca amb Xavi Rey (74-62) i queda eliminat de la Copa del Rei

El pivot català de l'Herbalife Gran Canària ha sumat 22 punts i 8 rebots contra l'equip basc

Kostas Vasileiadis topa amb Xavi Rey

Vitòria (enviat especial)L'Herbalife Gran Canària ha superat l'Uxue Bilbao Basket (74-62) i aquest dissabte disputarà les semifinals de la Copa del Rei contra el València Basket. Xavi Rey, que ha sumat 22 punts i 8 rebots, ha destrossat l'equip basc.

L'equip que entrena Pedro Martínez ha començat el partit més concentrat i aviat ha aconseguit una renda que al segon quart ha arribat a ser de 10 punts. Al descans, després d'uns minuts d'inspiració ofensiva de Kostas Vasileiadis, la diferència era de 4 punts (38-34).

El partit ha seguit el mateix guió al tercer quart, quan Xavi Rey s'ha fet gran a prop de cistella i el seu equip, l'Herbalife Gran Canària, ha recuperat la renda perduda i ja no ha deixat escapar la victòria.