Especials 15/05/2012

8 detinguts durant la tercera nit de desallotjaments a la Puerta del Sol

El nombre d'arrestats a Madrid ascendeix a 27 en total des de dissabte quan va començar la celebració de l'aniversari del 15-M

Efe
1 min

MadridLa Policia ha detingut 8 persones aquesta matinada al centre de Madrid després que els agents desallotgessin sense incidents un grup d''indignats' de la Puerta del Sol. Fonts policials han informat que les detencions s'han produït en carrers veïns a la plaça i quan un grup d'unes cent persones, en actitud "molt violenta", ha començat a llançar ampolles i llambordes contra els agents.

Desordres públics, resistència i desobediència a l'autoritat són les acusacions que pesen sobre els arrestats, que pretenien tornar a Sol, centre de les activitats commemoratives del primer aniversari del 15-M que es duen a terme des de dissabte.

A més, hi ha tres persones ferides lleus: dos policies amb contusions i una altra persona amb un cop a la cara. Aquesta és la tercera nit consecutiva de desallotjaments a Sol, i el nombre de detinguts ascendeix ja a 27 –18 el primer dia, 1 el segon i els 8 d'avui.

stats