Política
Política 25/11/2012

Rivera demana la participació més gran en unes eleccions al Parlament en uns comicis "excepcionals"

"No només són eleccions autonòmiques, són tres en una, en clau espanyola i europea", ha afirmat el candidat de Ciutadans, que ha votat aquest diumenge a la biblioteca del seu municipi, La Garriga

Acn
1 min
Albert Rivera vota en el seu col·legi electoral de La Garriga / ACN

La GarrigaAlbert Rivera, el líder de Ciutadans-Partit de la Ciutadania, ha votat aquest diumenge poc després de les 11 del matí a la biblioteca del seu municipi, La Garriga (Vallès Oriental), i ha demanat que la participació sigui la més alta en unes eleccions al Parlament perquè les eleccions són "excepcionals". Després de votar amb la seva dona, davant d'una considerable expectació mediàtica, Rivera ha instat els ciutadans que habitualment no voten en les eleccions al Parlament a fer-ho aquesta vegada perquè són els comicis "més importants dels 30 anys de democràcia" i està en joc la "convivència i unió" entre Catalunya i la resta de l'estat i la Unió Europea.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El líder de Ciutadans-Partit de la Ciutadania ha dit que els independentistes ja tenen la butlleta preparada i per això ha instat a anar a votar als que volen conviure amb Espanya i Europa i que en altres eleccions catalanes no van a votar. Cal donar "exemple de mobilització social davant d'unes eleccions plebiscitàries". "No només són eleccions autonòmiques, són tres en una, en clau espanyola i europea", ha dit.

Rivera s'ha fixat l'obtenció de grup parlamentari propi com a principal objectiu de la seva formació en les eleccions d'aquest diumenge, per tal de tenir "la força" necessària en una legislatura que, segons ell, serà clau.

stats