25-N
Política 25/11/2012

Sánchez-Camacho (PP): "A Catalunya no es necessiten Messies"

Segons la candidata del PP, Alícia Sánchez-Camacho, els catalans han demanat a Artur Mas que "abandoni el seu procés separatista". "Artur Mas i CiU són els grans perdedors d'aquestes eleccions", ha assenyalat

Lara Bonilla
2 min
Alícia Sánchez-Camacho valora els resultats del PP

BarcelonaAcompanyada del regidor a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, i del ministre d'Interior, Jorge Fernández Díez, –tots dos molt somrients– la candidata del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, s'ha felicitat per haver tret el millor resultat en la història del PP: "És un resultat històric que ens dóna la raó que la prioritat dels catalans és la sortida de la crisi i treballar per resoldre els problemes reals".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Amb 19 diputats, el PP millora els resultats del 2010 quan va obtenir 18 escons, el millor resultat fins llavors. A més, aconsegueix el segon diputat per la demarcació Girona. Aquestes eleccions ha tingut regust de victòria pels populars.

Segons Sánchez-Camacho, aquestes eleccions han estat un "fracàs pels que volien un procés rupturista". "Els catalans han desautoritzat Artur Mas i li han dit que s'ha equivocat, ha equivocat el projecte i l'alternativa que presentava", ha afegit la líder dels populars catalans. Segons Sánchez-Camacho, els votants li han dit a Mas que abandoni el seu procés separatista. "A Catalunya no es necessiten Messies", ha assenyalat. També ha assegurat que Mas li ha fet la campanya a Esquerra Republicana. "Artur Mas ha estat el millor candidat d'Oriol Junqueras", ha dit.

Un brindis amb cava "català i espanyol"

Sánchez-Camacho ha acusat Mas de paralitzar durant sis mesos el govern de Catalunya "per convocar unes eleccions que ningú demanava". "El senyor Mas ha fracassat en aquestes eleccions. Artur Mas i CiU són els grans perdedors d'aquestes eleccions", ha assegurat Sánchez-Camacho que ha demanat a Mas que reconegui públicament el seu "fracàs". "Volia dret a decidir? Doncs els catalans ha decidit dir no a la separació i sí a Espanya", ha afegit la líder popular.

Sánchez-Camacho ha agraït la participació en unes eleccions que diu que han estat "una cruïlla transcendental per Catalunya" i per "la unitat d'Espanya".

Davant dels seus militants ha tornat a fer un altre discurs, aquest cop en castellà, i ha estat rebuda pels simpatitzants amb crits de "Catalunya és Espanya". "Artur Mas s'ha assabentat avui que Catalunya és Espanya", ha respost la líder popular. Alícia Sánchez-Camacho celebrarà els resultats, ha dit, "amb cava català i espanyol".

stats