EUROCOPA 2012
Especials 02/07/2012

"Busquets roba, crea, talla... fa de tot": la celebració de l'Eurocopa, en 10 frases

Pepe Reina ha estat el gran animador de la festa que s'ha celebrat a la Cibeles aquest dilluns amb motiu de l'Eurocopa guanyada per Espanya a Kíev

Ara
2 min

BarcelonaCom és habitual, el gran animador de la festa per celebrar l'Eurocopa ha sigut Pepe Reina, porter del Liverpool i exjugador del Barça i del Vila-real. El jugador de la selecció espanyola ha presentat un per un tots els jugadors de 'la roja' i ha fet de mestre de cerimònies com el 2008 i el 2010.

Tot seguit, les deu millors frases de la festa:

1- "Aquest equip és de llegenda. Mai ningú ha aconseguit això [Eurocopa, Mundial i Eurocopa]", ha dit Pepe Reina.

2- "Vull dir dues coses: em sento orgullós de ser partícip d'aquest equip de llegenda. Però em sento més orgullós de veure la vostra cara de felicitat en aquest moment tan complicat", ha comentat Andrés Iniesta, escollit MVP de l'Eurocopa 2012.

3- "Estem molt contents d'haver fet història", ha dit un Pedro poc parlador.

4- "Ens coneixem des que som infantils. Hem passat per bons moments i per moments regulars. Però ens portem molt bé, que jo ho sé. És la pantera de l'Hospitalet, la potència i els reflexos", ha dit Pepe Reina sobre Víctor Valdés.

5- "És el pop de Badia. El 'fill' de l'entrenador. Sergio 'del Bosque' Busquets. És la contenció i la creativitat. Roba, crea, talla... fa de tot", ha dit també Reina sobre Sergio Busquets.

6- "Per a mi és un orgull ser el capità d'aquesta selecció. A banda de grans jugadors, són grans persones. És un gran plaer ser aquí i donar-vos aquestes alegries", ha dit Iker Casillas.

7- "L'home que és llegenda viva, que ho ha guanyat tot. El jugador que més cops ha vestit la samarreta d'Espanya. Ho ha guanyat tot i és un exemple com a persona. Només et puc dir que segueixo aprenent de tu cada dia", ha expressat Pepe Reina sobre Casillas.

8- "És el conductor. El senyor Vicente del Bosque. Bondadós, pacient, humil. És l'únic entrenador que també ha guanyat una Eurocopa i un Mundial", ha dit Reina sobre el seleccionador Vicente del Bosque.

9- "El millor jugador de l'Eurocopa. L'home que arriba al cor de tots els espanyols. És més bona persona que futbolista", ha dit l'animador de la festa, Pepe Reina, sobre Iniesta.

10- "Ha sigut el pitxitxi de l'Eurocopa. El nen d'Espanya, l'home que ho va començar tot amb un gol el 2012 i que ha tancat el cercle aquest 2012 amb una assistència", ha dit Reina sobre Fernando Torres, autor de tres gols en el campionat.

stats