L'Espanya-Croàcia supera els 1,3 milions d'espectadors a Catalunya

A l'Estat arriba als 10,7 milions i es col·loca al segon lloc del rànquing de la temporada

El partit de l'Eurocopa entre les seleccions d'Espanya i Croàcia va tenir aquest dimarts 1.317.000 espectadors i un 45,9% de quota de pantalla a Catalunya. Això el converteix en la quarta emissió més vista de la temporada, amb  83.000 seguidors més que l'Espanya-Turquia de divendres. Només la  final de la Copa del Rei –partit i pròrroga– i el  partit de quarts de final de la Lliga de Campions entre el Barça i l'Atlètic de Madrid han tingut una audiència més elevada aquest curs.

Al conjunt d'Espanya, la transmissió de Telecinco encara va tenir un seguiment més elevat: va arribar al 60,6% de 'share', amb 10.726.000 espectadors. D'aquesta manera, es va col·locar al segon lloc del rànquing de la temporada, ja que només té per davant els penals de la final de la Champions, que van arribar als 11,6 milions i al 62,3% de quota.

Novament, Catalunya es troba entre les zones de l'Estat on el partit va tenir menys audiència, tot i que en aquest cas no ocupa l'últim lloc, sinó el penúltim, amb una dècima de 'share' més que Navarra, on el matx es va quedar amb un 45,8%.