Aficionats anglesos llencen monedes humiliant a nens captaires

Una nova polèmica afecta a una sèrie de seguidors anglesos, hores després que es repetissin alguns incidents contra aficionats russos

Roger Requena
1 min
Aficionats anglesos llencen monedes humiliant a nens captaires

BarcelonaUna nova polèmica ha afectat de ple als seguidors anglesos desplaçats a França per seguir a la seva selecció a l'Eurocopa. Aquest cop, han humiliat a diversos nens captaires pels carrers de Lilla, sense que ningú fes res per evitar-ho. Amb cerveses a la mà i la samarreta d'Anglaterra, alguns aficionats han llençat monedes i altres objectes a menors que demanaven diners pels carrers francesos. Tot plegat, amb to de mofa mentre fan bromes per riure's dels nens.

Unes imatges que recorden a les protagonitzades per aficionats holandesos del PSV a Madrid coincidint amb un partit de la Lliga de Campions, on van humiliar diverses dones que demanaven ajuda.

Uns actes que arriben hores després que un altre grup d'aficionats anglesos, als quals se'ls van afegir gal·lesos, protagonitzessin altres incidents contra seguidors russos. La UEFA ja va amenaçar ambdós seleccions que, si es tornaven a repetir imatges com les vistes al Port Vell de Marsella, podria expulsar-les. D'aquests últims incidents viscuts dimarts, que van acabar en baralla, la policia en va detenir quatre aficionats russos.

stats