Bèlgica es desperta trencant a la contra el partit i goleja Irlanda (3-0)

Lukaku marca dos gols en una bona segona part de l'equip de Wilmots

T.p.
Lukaku, celebrant el seu gol contra Irlanda

BarcelonaBèlgica ha derrotat per 3 a 0 la selecció irlandesa i, així, fa un pas de gegant per ser als vuitens de final. Bèlgica havia perdut el primer partit amb Itàlia i ara s'haurà d'enfrontar amb els suecs. La República d'Irlanda, per la seva part, suma un punt i queda tocada abans del duel final contra els italians.

Marc Wilmots ha fet canvis a l'equip titular donant galons a Dembele i Ferreira-Carrasco. Nainggolan i Fellaini s'han quedat a la banqueta d'una Bèlgica que ha dominat el primer temps, però encara no juga amb velocitat i ha patit molt per crear ocasions clares. Els irlandesos, ordenats en defensa, no han arribat gairebé mai a Courtois, i donaven per vàlid l'empat.

A la segona part, però, després d'una falta lateral irlandesa, De Bruyne ha pogut liderar una contra que ha trencat línies defensives irlandeses. De Bruyne ha trobat Lukaku, que ha marcat el primer gol amb un bon xut. Irlanda s'ha vist obligada a atacar per buscar l'empat, i els belgues ho han aprofitat per jugar com els agrada, amb espais. Així, Axel Witsel ha fet el 2 a 0 als 61 minuts, i una nova contra, en aquest cas liderada per Hazard, ha acabat amb el 3 a 0, de Lukaku (min 71).