República Txeca-Turquia: Duel a vida o mort per als vuitens

Txecs i turcs volen apurar les seves opcions de passar com a tercers de grup (dimarts, 21h, UEFA.com)

Efe
1 min
Els jugadors txecs celebren l'empat amb Croàcia

BarcelonaLa República Txeca i Turquia s'enfrontaran aquest dimarts (21 h, UEFA.com) en el duel entre els equips pitjor parats del grup D. Els dos equips disputaran el partit a vida o mort per apurar les seves opcions de classificació. Dels dos, l'equip txec entrenat per Pavel Vrba es el que té més opcions de seguir endavant. Els txecs ocupen el tercer lloc amb un punt per davant dels turcs que encara no n'han sumat cap i són, conjuntament amb Ucraïna, el pitjor equip del campionat.

L'accidentat empat a 2 final contra Croàcia deixa a la selecció txeca depenent d'ella mateixa per ser a vuitens. Si guanyen, sumaran quatre punts i pràcticament asseguraran les opcions de passar de ronda. Per aquest partit el tècnic perd a la seva estrella, el veterà Tomas Rosicky que, amb una lesió muscular, es perdrà la resta de l'Eurocopa. Es preveu que el seu substitut a la mitjapunta sigui

Josef Sural.

Davant hi haurà un equip al caire de l'eliminació. Turquia necessitaria un miracle per arribar als vuitens de final després de perdre contra Croàcia i contra Espanya. Els homes de Fatih Terim necessiten guanyar per un bon marge de gols i esperar altres resultats per poder passar de ronda. Per fer-ho els turcs esperen la millor versió dels seus jugadors ja que, de fet, la selecció turca encara no ha anotat ni un sol gol en la competició. Els aficionats han vist com el blaugrana Arda Turan o l'atacant Hakan Calhanoglu passen sense pena ni glòria pels camps francesos i no poden liderar a un equip que esperava molt més d'ells. O i ha miracle o s'acabarà la participació en aquesta Eurocopa per als otomans.

stats