Especials 30/08/2012

Figueres i Girona organitzen un segon tren per anar a la manifestació de la Diada

Els 520 bitllets del primer tren van acabar-se en poques hores i hi ha molta més gent que ha manifestat el seu interès per utilitzar aquest transport

Acn
1 min

FigueresEls Ajuntaments de Girona i Figueres han decidit organitzar un segon tren per assistir a la manifestació de l'11 de setembre a Barcelona, arran de l'èxit de la resposta de la ciutadania a la iniciativa dels dos consistoris de llogar un tren per anar-hi. Així es dóna resposta als ciutadans que s'han quedat sense bitllet per anar al primer tren, ja que les 520 places es van ocupar en poques hores, i hi ha més gent que ha manifestat el seu interès per fer servir aquest mitjà de transport per anar a Barcelona aquest dia.

Està previst que aquest segon tren surti de Figueres a les 15.15 (el primer sortirà a les tres en punt) i passi per l'estació de Girona a les 15.35 h. De la mateixa manera que al primer tren, arribarà a l'estació de Passeig de Gràcia i tornarà des d'aquesta estació barcelonina a les 21.10 aproximadament.

Els bitllets es poden comprar a través del web www.girona.cat/tren11setembre, en el qual també es pot consultar més informació sobre aquesta iniciativa, i de forma presencial als ajuntaments de Girona i Figueres a partir de les 12 del migdia d'avui.

stats