Contingut patrocinat
Especials 23/06/2024

Insparya ja és a Barcelona: el grup líder en salut capil·lar hi obre la cinquena clínica

Amb l'aterratge a la capital catalana, el grup mèdic cofundat pel futbolista Cristiano Ronaldo encapçala el mercat espanyol amb cinc centres i un mètode propi que vol "revolucionar el sector".

Redacció
4 min
La clínica de salut capil·lar Insparya, obre les seves portes a Barcelona.

Madrid, Màlaga, València, Bilbao i, ara, també Barcelona. Des de fa unes quantes setmanes, al número 605 de l'avinguda Diagonal hi llueix el logotip d'Insparya, el grup mèdic capil·lar cofundat pel futbolista Cristiano Ronaldo. És el primer centre que obre la marca a Catalunya i el cinquè a Espanya. Aquest pas ha convertit l'aposta en el major grup capil·lar de l'Estat, amb un índex de satisfacció superior al 95%. "Espanya és el país del món amb persones afectades per alopècia, una patologia que afecta homes cada cop més joves i, també, algunes dones", explica Carlos Portinha, director clínic d'Insparya i coordinador de l'àrea d'I+D. Per fer-hi front, Insparya està invertint més de 3 milions d'euros en recerca i desenvolupament que li ha permès desenvolupar una tecnologia pròpia amb la qual busca "revolucionar el sector". 

El grup inverteix cada any prop de 3 milions d'euros en la investigació biomèdica i tecnològica en el camp de la salut capil·lar per poder oferir els tractaments capil·lars més avançats.

Amb 15 anys de trajectòria, Insparya ha constat com, de mica en mica, el perfil del pacient ha anat canviant. Avui, el pacient més habitual a la clínica és un home d'uns 33 anys. “Hem observat un rejoveniment significatiu en el nostre perfil de pacients: cada cop més persones, especialment homes, assumeixen que l'alopècia té solució i no esperen fins que estigui més avançada per fer el pas i sotmetre's al trasplantament", afegeix Portinha. Per ell, aquest canvi es deu, en bona part, "a la intensa labor de conscienciació que estem fent, com a professionals de la salut capil·lar". 

Com és la clínica de Barcelona?

La nova clínica té més de 800 metres quadrats, amb 9 quiròfans i 3 sales de tractament. Està equipada amb l'última tecnologia, una de les grans apostes diferencials del grup, que inverteix cada any prop de 3 milions d'euros en la investigació biomèdica i tecnològica en el camp de la salut capil·lar per poder oferir els tractaments capil·lars més avançats. De fet, el seu departament d'I+D és únic en el sector i es dedica, entre altres coses, a conèixer en profunditat la unitat fol·licular per aconseguir més densitat en el trasplantament. 

La nova clínica té més de 800 metres quadrats, amb 9 quiròfans i 3 sales de tractament.

Un bon exemple dels avenços que ha aconseguit Insparya és el BotHair UltraPlus®, un dispositiu tecnològic, innovador i disruptiu, que suposa "una abans i un després en l'extracció d'unitats fol·liculars en facilitar la màxima precisió". És l'estrella del famós Mètode Insparya. Amb aquest sistema, el procés d'extracció i de conservació s'agilitza, reduint-se els passos necessaris i minimitzant la manipulació de les unitats fol·liculars extretes. Els beneficis per al pacient que es sotmet a un trasplantament amb aquesta innovadora eina són diversos: redueix el dany en la zona donant sense generar cicatrius visibles, millora la supervivència de les unitats fol·liculars extretes fins a un 95%, disminueix la manipulació de la unitat fol·licular, rebaixa el temps d'intervenció i aconsegueix resultats molt naturals. Aquest darrer aspecte és, segons Insparya, un dels majors temors dels pacients a l'hora d'enfrontar-se a un procediment com aquest. "L'èxit de l'eina és tan gran que moltes persones acudeixen al diagnòstic demanant que els tractin utilitzant-la", explica el grup. 

A més de quiròfans per al trasplantament capil·lar, totes les clíniques del grup Insparya estan dissenyades per donar servei integral en salut capil·lar: des de tractaments preventius fins als que busquen endarrerir l'envelliment i la caiguda dels cabells. És el cas de l'ActivePlasma, que frena la deterioració de la cèl·lula de la unitat fol·licular, o la mesoteràpia capil·lar, que consisteix en la bioestimulació i nutrició dels cabells a partir de nutrients de l'exclusiva fórmula pròpia MesoHair+, desenvolupada al centre d'investigació de Porto. A més, la mesoteràpia es pot realitzar tant en clínica com a casa, amb la nova mesoHair+ Home, que inclou un microroller amb què els pacients poden aplicar-se el tractament ells mateixos. Recentment, també ha llançat el tractament 4Genlnsparya®, un dispositiu personal per a l'estimulació del cuir cabellut que ajuda a millorar la grossor i la densitat dels cabells.

DEMANA LA TEVA CITA gratuïta de valoració capil·lar en aquest enllaç.

Una experiència de luxe

Insparya ofereix programes de finançament personalitzat que s'adapten a cada cas, perquè tothom pugui optar a veure's millor: la imatge personal no ha de ser un problema. A les seves clíniques, la filosofia de treball fa que cada cas es tracti de forma individualitzada per això fan un seguiment postoperatori en els 18 mesos següents a la intervenció, a través de consultes pautades en què un metge comprova com evoluciona cada cas. A més, una prova de la seva excel·lència és que Insparya és l'únic grup clínic del sector de la salut capil·lar a Espanya que disposa de la certificació internacional de qualitat ISO 9001:2015.

Recepció de la nova clínica Insparya a Barcelona.

El seu CEO, Paulo Ramos, va patir alopècia amb només 19 anys. Amb la motivació que ningú hagués de patir el seu mateix problema va fundar Insparya junt amb Cristiano Ronaldo. L'objectiu de Ramos era ajudar les persones amb alopècia perquè no patiren la seva mateixa experiència. "Estem molt orgullosos d'anunciar la nostra arribada a Catalunya, amb l'obertura d'una nova clínica en Barcelona, perquè amb ella ja tenim 13 centres oberts entre Portugal, Itàlia, Espanya i Oman", valora Sandro Cardoso, administrador comercial i de màrqueting del grup. Després de 15 anys, el grup ja ha atès 60.000 pacients. Per concertar una valoració capil·lar gratuïta i sense esperes cal emplenar un formulari a través de www.insparya.es o trucar al 900 696 020.

XIFRES DESTACADES

5 clíniques capil·lars a Espanya

60.000 pacients atesos arreu del món

15 anys d'experiència

3 M€ d'inversió en I+D

stats