Especials 11/12/2021

L’assegurança de salut, una opció a tenir en compte quan tenim fills

Les criatures impliquen un canvi radical de prioritats, i això cal tenir-ho present abans, durant i després de l’embaràs

3 min
L'aparició dels fills en una família fan canviar les prioritats, sobretot pel que fa a la salut

La nostra vida i les nostres prioritats canvien de manera radical quan tenim fills. Una de les qüestions que més ens preocupen és cuidar la seva salut i tenir cobertes totes les seves necessitats mèdiques. Una assegurança de salut és una opció que hem de tenir en compte si volem tenir la millor assistència possible, per a nosaltres i la nostra família, en qualsevol moment i davant de qualsevol imprevist de salut que pugui sorgir.

Encara que algunes companyies asseguradores de salut cobreixen l’assistència sanitària al nounat durant els primers dies dins l’assegurança de la mare, i algunes ofereixen una modalitat específica per als més petits, la gran majoria permeten incloure els nens en la pòlissa dels seus pares, de manera que passa a ser una pòlissa familiar. Aquest tipus d’assegurances solen incloure la cobertura dels fills i les despeses pediàtriques, a més de les proves durant l’embaràs, l’hospitalització i el part.

Moltes assegurances compten amb orientació telefònica psicològica i pediàtrica
Quins avantatges ens aporta l’assegurança de salut?
  • Tranquil·litat Si tenim en compte que les necessitats mèdiques dels nens són més demandants –sobretot durant els primers anys de vida quan encara estan desenvolupant el sistema immunitari i són més propensos a estar malalts– i que a més han de complir amb un calendari de revisions i vacunació, tenir els fills coberts amb una assegurança de salut amb la qual podem escollir un pediatre de la nostra confiança ens aporta la tranquil·litat que necessitem.
  • Estalvi Un dels grans avantatges de l’assegurança de salut familiar és que si inclous a la pòlissa els teus fills, pots beneficiar-te de descomptes. A més, si ets autònom, tens més avantatges fiscals.
  • Rapidesa i flexibilitat d'horaris La vida familiar és més complexa i demanda més temps quan tenim fills. L’ampli quadre mèdic de les assegurances de salut ofereix una gran flexibilitat d’horaris que s’adapten a les teves necessitats i facilita la compatibilitat amb la vida laboral i personal.
  • Cobertures Quan tenim fills hi ha cobertures fonamentals que les assegurances familiars solen oferir: tenim serveis d’assistència telefònica 24 h, assistència a través d’app mòbil, que pot incloure videotrucada, metge a domicili i serveis d’urgències per a qualsevol dubte i sense haver de traslladar els nens al centre sanitari. Fins i tot, depenent de la pòlissa, moltes assegurances compten amb orientació telefònica psicològica i pediàtrica. I també se solen incloure altres cobertures extra interessants, com ara assegurança dental (o tractaments a preus reduïts), logopèdia o la recollida i conservació de mostres del cordó umbilical.
  • Un bon complement a la sanitat pública Disposar d’una assegurança mèdica familiar és un bon complement a la sanitat pública, sobretot quan necessitem agilitat i rapidesa. Però si en algun moment vols anar a un centre sanitari públic per a algun tractament o hospitalització, pots fer-ho.

MGC Mútua, la millor asseguradora de Salut d’Espanya segons l’OCU

L’assegurança de salut de MGC Mútua inclou les cobertures més completes per a tota la família i un ampli quadre facultatiu en totes les especialitats, incloent-hi pediatria i tots els especialistes que puguin necessitar els més petits, com ara otorinolaringòlegs, oftalmòlegs, logopedes, podòlegs, psicòlegs, dermatòlegs, etcètera. Aquesta oferta es complementa, a més, amb un ampli ventall de serveis que garanteixen als nostres associats i als seus fills una atenció integral i immediata. Entre d’altres:

Urgències. Mútua 24 hores.

Servei telefònic d’urgències i consultes les 24 hores del dia, tots els dies de l’any. 

En cas d’urgència assistència mèdica i d’infermeria a domicili.

Teleconsulta mèdica, pediàtrica i psicològica tots els dies de l’any.

• Un ampli quadre facultatiu a tot Espanya que només a Catalunya i Balears té més de 12.000 professionals, centres i clíniques.

Hospitalització a tot el món, fins a 42.000 €, per a tractaments especials fora del quadre.

• Cobertura d’assistència en viatge vàlida a tot el món.

• La Mútua ofereix l’opció de contractar, a preus especials, el servei d’extracció de les cèl·lules mare del cordó umbilical del nounat en el moment del part i la seva posterior crioconservació en laboratori.

App MGC Salut: Servei de diagnòstic ràpid online, supervisió mèdica amb un metge tutor, amb el qual es pot concertar videoconsultes, cites presencials i consultes a través d’un xat; la consulta del quadre mèdic (ara amb la possibilitat de concertar la visita directament amb Centre Mèdic MGC) o el tràmit d’autoritzacions, entre altres gestions.

A més, MGC Mútua és més que una asseguradora de salut. En els seus gairebé 40 anys de trajectòria, a més de per la qualitat i la varietat dels seus serveis, també s’ha distingit per una sèrie de valors que la fan diferent d’altres companyies, com destinar els beneficis a l’ampliació i millora de les cobertures i serveis. Així, any rere any s’incorporen a les cobertures les noves tècniques, tant diagnòstiques com terapèutiques, que ajuden al tractament menys invasiu de les malalties.

I ara, si contractes l’assegurança de salut de la teva família, la quota dels fills serà només de 29 €. Sol·licita’n més informació trucant al número de telèfon 93 414 36 00.

MGC Mútua, qualitat en assistència mèdica i agilitat en els tràmits

En l’enquesta Satisfacció amb les assegurances de salut,  feta per l’OCU entre els seus socis (publicada a la revista Dinero y Derechos, núm. 181, novembre 2020), MGC Mútua torna a ser primera del rànquing, amb la millor valoració en “satisfacció general”. Així mateix, la Mútua treu una puntuació excel·lent en qualitat de l’assistència mèdica, les cobertures (els tractaments que inclou la pòlissa, metges, hospitals…), l’atenció personal (presencial, telefònica i online) i l’agilitat en els tràmits administratius i autoritzacions de proves, entre d’altres.

stats