'ARA, CAP ESCOLA SENSE LA BERNAT METGE'
Especials 18/09/2011

L'ARA enceta l''operació escola'

Cada lector que se subscrigui a la col·lecció completa en podrà regalar un altre joc a l'escola dels Països Catalans que triï

Ara
2 min
L'expresident Jordi Pujol va assistir a la Setmana del Llibre en Català i, a l'estand del Grup 62, va donar suport a la iniciativa de l'ARA.

Barcelona.L'ARA s'embarca en una de les travesses més emocionants del seu primer any de vida. Des del diumenge 18 de setembre ofereix als seus lectors la possibilitat d'adquirir 51 volums de la Col·lecció Bernat Metge. Però això no és tot. Per cada subscripció a la col·lecció completa, s'enviarà una segona col·lecció a una escola. Ja tenim més de 600 subscriptors, que garanteixen que 600 escoles rebran aquest ventall de clàssics.

1. Com puc adquirir la col·lecció Bernat Metge?

Tots els subscriptors de l'ARA poden endur-se la col·lecció sencera a 7 euros per volum. Els interessats que no estiguin subscrits al diari poden subscriure's a la col·lecció pagant 7,95 euros per llibre. Els números podran comprar-se per separat per 9,95 euros cada diumenge. El diari ARA posa a disposició de tothom un telèfon (902 57 09 41) i un correu (bernatmetge@ara.cat).

2. Com puc enviar la Bernat Metge a una escola?

Tothom qui se subscrigui a la col·lecció completa podrà enviar-ne una segona a l'escola o institut dels Països Catalans que vulgui sense cap cost afegit.

3. Puc triar l'escola que vulgui?

L'elecció de l'escola corre a càrrec del subscriptor. A més de rebre la col·lecció, l'escola obtindrà un diploma acreditatiu amb el nom de la persona que ha fet el regal i podrà col·locar-lo a la biblioteca.

4. I si més d'una persona la regalem a la mateixa escola?

En aquests casos, l'escola rebrà només una col·lecció, però de part de totes les persones que han volgut fer l'entrega. Les col·leccions que sobrin es regalaran a escoles que encara no hagin estat escollides.

5. He comprat els primers llibres. Encara m'hi puc subscriure?

Cap problema. Si després de comprar els primers volums per separat esteu interessats a adquirir la col·lecció completa, podreu formalitzar la subscripció. Se us deduirà l'import dels números que ja hagueu comprat.

6. Ja tinc la Bernat Metge, però m'agradaria regalar-ne una a una escola. Com ho puc fer?

En aquest cas, teniu l'opció de fer el regal a dues escoles diferents pel preu d'una col·lecció.

stats