Especials 17/04/2014

L'Ultra Trail de Barcelona reunirà més de 1.500 corredors

La prova comptarà amb participants de 19 països diferents, entre els quals destaquen grans noms de l'atletisme com el britànic Terry Conway

Ara
1 min
Corredors a la Ultra Trail Barcelona 2012

BarcelonaMés de 1.500 atletes de 19 països diferents. Aquestes són les xifres de la 4a edició de l'Ultra Trail de Barcelona (UTBCN), la competició d'aquestes característiques més multitudinària de l'estat espanyol, que enguany se celebra el dissabte 26 d'abril. La prova, tot un referent a nivell europeu, comptarà amb quatre distàncies: Speed o Mitja Marató (21 km), Marató (42 km), Long (69 km) i Ultra (100 km).

Un dels principals al·licients de l'edicuió d'enguany de l'UTBCN és la participació de grans noms de l'atletisme, com són el britànic Terry Conway (considerat un dels 10 millors corredors del món); Arnau Julià (excampió del Món de Raids i campió de la TDS-Mont-Blanc); Remi Queral (vigent campió d'Espanya d'Ultra Trail); el camerunès Ollo Malobé (campió de la Copa Africana i guanyador de la Ultra Marató Africana); o Juan José Oliva (actual campió de la Copa de Curses d'Ultra-Resistència). L'actual campiona de Catalunya i guanyadora de l'anterior UTBCN, Emma Roca, destaca en la categoria femenina.

I aquí no acaben els reclams de la cursa. Cal tenir en compte l'atractiu del paisatge del massís del Garraf per on tracscorre el recorregut. Un recorregut exigent en el què, en la prova de 100 km, el desnivell positiu arriba a ser de més de 4.500 metres. El tret de sortida de l'edició d'enguany tindrà lloc a la població de Begues, i els corredors aniran sortin esglaonadament en funció de la distància que hagin decidit córrer.

stats