ONZE DE SETEMBRE
Especials 29/08/2012

Mas no serà a la manifestació de la Diada però la vol massiva

No es manifestarà per l'estat propi, els consellers ho faran a títol personal i CDC s'hi aboca

Oriol March
1 min
Artur Mas i Joana Ortega, a la reunió de Govern / PERE TORDERA

BarcelonaEl Govern va tancar aquest dimarts amb un punt i seguit el debat sobre la seva presència a la manifestació independentista convocada la tarda de l'Onze de Setembre. Punt, perquè es va confirmar que el president Artur Mas no hi serà, i seguit, perquè els consellers poden acudir a la marxa, promoguda per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) a títol personal.

Irene Rigau (Educació), Francesc-Xavier Mena (Empresa i Ocupació), Lluís Recoder (Territori i Sostenibilitat), Josep Lluís Cleries (Benestar i Família) i Ferran Mascarell (titular de Cultura i provinent del PSC) ja han anunciat que seran a la manifestació. El joc d'equilibris de Mas ha començat: el partit que presideix, CDC, s'abocarà a la manifestació.

Fonts del partit preveuen una assistència massiva d'alcaldes i diputats, alguns dels quals lamentaven en privat la decisió de Mas de no acompanyar-los. D'altres, mirant al futur, asseguraven que la decisió era la bona perquè "no és bo cremar tan d'hora el cartutx del President".

Llegiu-ho a l'ARA Premium.

stats