Contingut patrocinat
Especials 13/06/2023

A Mercadoria, l'outlet més gran de vaixella portuguesa al pes, aterra a Barcelona

El més gran outlet de ceràmica portuguesa al pes de tot Espanya aposta per Polinyà per apropar el mercat portuguès

Redacció
2 min
Peces d'A Mercadoria, l'outlet de ceràmica portuguesa al pes que està causant furor a tot el territori nacional.

A Mercadoria, l'outlet de ceràmica portuguesa al pes que està causant furor a tot el territori nacional, aterra a Barcelona, concretament a Polinyà (carrer de Sentmenat, 1E, 08213 Polinyà, Barcelona), a tan sols 15 minuts del centre de la Ciutat Comtal i amb més de 500 m² d'exposició i venda, tant per a professionals com per a particulars. La marca, ja molt coneguda en altres ciutats, com la Corunya, disposa d'11 botigues a tota la Península: dues botigues a la Corunya (d'on procedeix), una a Gijón, cinc a Madrid, una a Màlaga i València, amb la seva recent obertura el mes d'abril passat. A tot això s'hi suma ara la gran inauguració de la botiga de Polinyà el dissabte passat, 10 de juny.

La macronau està oberta al públic en horari habitual de dilluns a dissabte de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00. Amb motiu de la seva inauguració, la marca obsequia els clients de la nova botiga de Barcelona, per compres superiors a 20 €, amb una meravellosa tassa de ceràmica (fins a fi d'existències).

L'outlet es caracteritza per ser el paradís del parament portuguès al millor preu i apropar a Espanya un concepte innovador, com ho és la venda al pes de ceràmica portuguesa.

Ja és sabut que la ceràmica portuguesa és de gran qualitat i bellesa. Aquest outlet ofereix productes totalment en tendència a preus de ganga.

La ceràmica portuguesa és de gran qualitat i bellesa.

A Mercadoria sorgeix per apropar la cultura de la venda al pes a Espanya, un concepte en què han estat pioners i estan revolucionant Espanya.

L'essència d'A Mercadoria és crear vaixelles amb peces úniques, encara que disposen de gran varietat de productes i milers de referències a les seves botigues. El seu producte estrella són els plats al pes, que es poden combinar lliurement des d'1,90 € el quilo. Sens dubte la companyia disposa de les 3 B: bo, bonic i barat.

Aquests preus són possibles gràcies a l'alta rotació de producte, ja que cada 15 dies reben un camió amb mercaderia nova i publiquen la seva arribada a les seves xarxes socials; @amercadoria_outlet, el gran aparador de la marca, en què també mostren novetats i possibles combinacions, amb els models de què disposen.

Majorment treballen amb excedents de producció o restes d'estoc. Es tracta de vaixelles fabricades per a grans marques internacionals, que tenen uns estàndards molt alts de qualitat i els descarten per mínims errors de tonalitat, per exemple. Per donar un toc més especial a aquesta nova obertura, han decidit portar a la ciutat diferents productes portuguesos, com conserves, sabons, vins i altres articles regionals, i així fer el veritable "Mercat Portuguès" i tenir a disposició dels clients una selecció del millor del país veí.

A Mercadoria es consolida i es posiciona com l'outlet de ceràmica portuguesa al pes més gran i més important de tot el territori nacional.

stats