FUNDACIÓ CATALUNYA LA PEDRERA
Especials 06/08/2020

MónNatura Pirineus: emocions d'alçada

A més de l'atractiu innegable de les planes de Son, a les Valls d'Àneu, i de les activitats habituals, l'equipament ofereix aquest any la novetat Descalça't als Pirineus

2 min
Imatge de les instal·lacions de MónNatura Pirineus a les planes de Son i enmig de l'enormitat de les muntanyes del Pallars

MónNatura Pirineus és un paratge natural únic situat a les Valls d’Àneu, a l’extrem nord del Pallars Sobirà, que permet als visitants descobrir la vida de l’alta muntanya, la cultura de la sostenibilitat i el paisatge d’aquest indret. Més enllà d’Esterri d’Àneu, enfilant cap al port de la Bonaigua, surt el trencall que porta a les planes de Son, nucli de població que abans s’anomenava Son del Pi, una mena de paradís terrenal situat a 1.400 metres d’alçada.

El contacte amb animals és un dels atractius de MónNatura Pirineus

La reobertura de MónNatura Pirineus ens porta novetats per reviure la natura. Entre aquestes novetats destaca l’activitat Descalça’t als Pirineus, que té l’origen justament en l’anàlisi de la situació actual i en comprovar com ens hem anat allunyant del contacte directe amb la natura i el benestar emocional que això ens genera.

Es tracta d’una activitat principalment sensorial, per poder experimentar la natura en la seva plenitud, que parteix d’una base tan senzilla com caminar descalços pels Pirineus. És una manera de sentir, a través dels peus, el tacte, el caliu, i totes les experiències que faran als visitants acostar-se a la natura. En teniu més informació en aquest enllaç.

Entre les activitats per fer a MónNatura hi ha les visites al Parc Nacional d'Aigüestortes

Novetat a part, una de les activitats més habituals a MónNatura Pirineus són les Estades d’Estiu. Es tracta d’activitats programades durant 6 dies i que inclouen allotjament i àpats. L’objectiu és descobrir el Parc Nacional d’Aigüestortes i la fauna i la flora que amaga. L’activitat inclou tallers infantils, que faran d’aquesta estada una activitat única en família. Podeu trobar més informació en aquest enllaç.

Cal destacar que totes les activitats i les visites i estades en general a MónNatura Pirineus es poden fer amb les màximes garanties de seguretat. Els responsables de les instal·lacions i les activitats ho han preparat tot seguint totes les mesures sanitàries necessàries.

stats