Fets d'energia
Especials 24/05/2022

Naturgy llança una tarifa de gas natural de 55 €/MWh per als clients industrials

La nova iniciativa Compromís Gas Industrial té l’objectiu de donar suport a les empreses per reduir l’impacte de la pujada del preu del gas als mercats internacionals

2 min
Imatge de la seu de Naturgy a la Diagonal de Barcelona

Naturgy ha llançat Compromís Gas Industrial, una iniciativa que implica una tarifa a llarg termini de 55 €/MWh, per donar suport a la competitivitat de la indústria espanyola.

Aquesta nova iniciativa, Compromís Gas Industrial, s’emmarca en el compromís de la companyia amb la societat. L’objectiu és ajudar les empreses a reduir l’impacte de la pujada del preu del gas en els mercats internacionals, i al mateix temps proporcionar visibilitat i estabilitat dels costos a llarg termini per afavorir la competitivitat de les empreses espanyoles.

Naturgy ho ha tornat a fer. La companyia ha fet un nou pas endavant vista l’escalada de preus de les primeres matèries als mercats internacionals, per donar suport al sector industrial i facilitar-li l’estabilització del seu pressupost energètic durant tres anys i la consolidació de la seva competitivitat. 

Amb la nova iniciativa Compromís Gas Industrial, la companyia ofereix als seus clients industrials de gas un preu estable i competitiu en l’actual escenari energètic. Així, la indústria podrà beneficiar-se d’un preu fix de 55 €/MWh fins a finals del 2025, per sota dels preus actuals dels mercats europeus de gas. 

Detall de l'edifici seu de Naturgy a Barcelona

“Volem contribuir a millorar la competitivitat de les empreses espanyoles millorant-ne la visibilitat i reduint-ne l’exposició a la volatilitat dels preus internacionals de l’energia. Ja ho hem fet en ocasions anteriors, i és una demostració del nostre compromís amb els clients i la societat”, explica el president de Naturgy, Francisco Reynés

La companyia energètica reedita, ara en l’àmbit del gas, la seva acció de principis de setembre del 2021, quan va llançar la seva iniciativa Compromís Llum, pionera en el sector, destinada a mitigar els efectes dels elevats preus del pool elèctric, i que ha suposat la venda de tota la seva generació inframarginal (equivalent al consum de 4.000.000 de llars) per sota dels 67 €/MWh fixats pel govern de l’Estat.

stats