Especials 29/03/2022

Neix Correos Frío, la solució per al transport a temperatura controlada

Per a enviaments de productes farmacèutics o aliments garantint la cadena del fred

3 min
El nou servei Correos Frío està dirigit a les empreses que han de tenir garantida la cadena de fred

Correos ha posat en marxa Correos Frío, la nova solució logística per als enviaments que requereixen un transport a temperatura controlada. Està dirigit a atendre les necessitats de les empreses que han de tenir garantida la cadena de fred per conservar bé els productes que envien, tant si ho fan a altres empreses com a particulars.

Gràcies a la utilització de caixes isotermes sensoritzades, Correos podrà monitoritzar la temperatura, la humitat o possibles impactes des de la recollida de l’enviament fins al seu lliurament, així com facilitar aquesta informació en temps real als clients. A través de la utilització de tecnologia IoT –Internet of Things-, aquestes caixes permeten fer servir diferents nivells de temperatura per adaptar el transport a les necessitats de cada producte, i proporcionen la màxima fiabilitat i garantia de control de la cadena de fred. Els clients podran saber a quina temperatura està el seu producte en cada moment, mantenir-la dins el nivell elegit fins a cinc dies i rebran alertes de qualsevol variació en la cadena de fred.

Correos podrà monitoritzar la temperatura, la humitat o possibles impactes des de la recollida fins al lliurament, i facilitar aquesta informació en temps real als clients.

Farmàcia i alimentació

Correos Frío inclou solucions específiques per a dos segments de negoci en els quals el transport a temperatura controlada té especial rellevància: farmàcia i salut, i alimentació.

En el sector de la farmàcia i salut, l’empresa logística ofereix solucions de transport en fred per a l’enviament de productes farmacèutics, vacunes, cosmètica o salut, garantint-ne la seguretat i el control.

Correos ofereix solucions de transport en fred per enviar productes farmacèutics, vacunes, cosmètica o salut amb total seguretat i control.

Entre aquestes solucions s’hi inclou un servei especialment dissenyat per als laboratoris i distribuïdores que han de realitzar el lliurament de productes a hospitals, clíniques o centres de salut. I un altre pensat per a les farmàcies hospitalàries que els facilita el lliurament de medicaments i productes sanitaris directament al domicili dels pacients. D’aquest servei se n’ha fet una prova pilot d’un any amb l’Hospital Infanta Cristina (Madrid) amb excel·lents resultats, que avalen la capacitat de Correos per estendre’l a les farmàcies d’altres centres hospitalaris.

Pel que fa al sector de l’alimentació, Correos Frío ofereix solucions per facilitar als majoristes, com els que estan situats a Mercabarna i els altres 23 grans mercats majoristes de tot Espanya, la distribució dels seus productes frescos (hortalisses, fruites, carn, peix...) a supermercats, col·lectivitats i sector horeca (hostaleria i restauració). També s’ofereix als comerços minoristes de proximitat i mercats d’abastiment el lliurament dels seus productes peribles als particulars.

Els tres avantatges clau del servei Correos Frío.

A més, Correos Frío disposa d’un servei específic per a les empreses del sector e-commerce i gourmet que necessiten un transport a temperatura controlada que garanteixi la qualitat dels productes que venen per internet i el seu lliurament en qualsevol punt del territori. Correos Frío els ofereix lliuraments urgents en qualsevol punt de la Península, incloent-hi Portugal i Andorra.

Amb aquest nou servei logístic i altres que s’han posat en marxa recentment, com Correos Logística, que ofereix una solució integral per als enviaments d’e-commerce, la companyia segueix explorant i utilitzant les tecnologies més innovadores per desenvolupar serveis que ajuden a impulsar el negoci dels seus clients.

stats