Especials 14/09/2011

Presentació oficial de la col·lecció Bernat Metge de l'ARA, a l'Ateneu Barcelonès

L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, i personatges del món de la cultura com Màrius Serra, Albert Om i Sílvia Bel, entre d'altres, assistiran a l'acte, presentat per Tatiana Sisquella

Redacció
1 min

BarcelonaLa campanya de l'ARA per fer arribar els clàssics a cada casa i a cada escola es presenta oficialment aquest dijous a les vuit del vespre, a l'Ateneu Barcelonès.

A l'acte, presentat per la periodista de Catalunya Ràdio Tatiana Sisquella, hi assistiran l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau.

Però també hi haurà molts altres convidats del món de la cultura: el president de la Fundació Bernat Metge i del CoNCA, Francesc Guardans, el director general del Grup 62, Xavier Mallafrè, els actors Sílvia Bel, Sergi López i Toni Albà, l'escriptor i enigmista Màrius Serra, la presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals, els periodistes i accionistes de l'ARA Toni Soler, Albert Om i Xavier Bosch, i Carles Duarte, en representació de la Fundació Carulla, entre d'altres.

Set dels participants en l'acte llegiran un fragment d'una obra de la Bernat Metge i anunciaran que s'han fet subscriptors de la col·lecció i a quina escola volen que s'enviï els exemplars que l'ARA regala de part de cada subscriptor.

Com a màxims representants de l'ARA, hi intervindran el director del diari, Carles Capdevila, l'editor i conseller delegat d'Edició de Premsa Periódica ARA, Oriol Soler, i l'accionista i president del consell editorial, Ferran Rodés.

La sala de l'Ateneu té un aforament limitat i l'assistència a l'acte és, necessàriament, per estricta invitació. Si esteu interessats a assistir-hi, podeu demanar invitacions, per correu electrònic, a l'adreça arabernatmetge@ara.cat.

stats