Especials 15/03/2013

El president de l'Eurocambra es felicita per la decisió del tribunal de la UE contra els desnonaments

"La UE ha pres una decisió a favor dels ciutadans", assegura Martin Schulz

Marc Vidal
1 min
Schulz en la reunió d'aquest divendres a Barcelona. ACN

BarcelonaEl president del Parlament Europeu, Martin Schulz, ha celebrat la sentència del Tribunal de Justícia de la UE, que dijous va considerar abusiva la llei espanyola sobre els desnonaments perquè és contrària a la legislació europea de protecció als consumidors.

En una roda de premsa a Barcelona, Schulz ha valorat que la sentència és "una prova que les decisions que es prenen a la UE no van contra la població europea, sinó que el Tribunal de Justícia ha pres una decisió que afavoreix els ciutadans".

"Quan vaig ser alcalde, vaig viure els casos dramàtics de gent que havia de deixar casa seva", ha recordat Schulz, que ha assegurat que "fins ara la llei espanyola de desnonaments era un pèl dura". "Em va sorprendre, quan la vaig veure", ha reconegut el president de l'Eurocambra.

Schulz s'ha felicitat pel contingut de la sentència que ajudarà, segons ell, els ciutadans afectats a superar una situació difícil.

El president del Parlament Europeu ha estat aquest divendres a Barcelona en una sessió preparatòria de l'Assemblea Parlamentària de la Unió per la Mediterrània que es farà el mes d'abril a Marsella.

stats