Especials 02/06/2013

Pròxim debat de 'Les comarques, ARA': el Montsià

S'enregistrarà dilluns 3 de juny, amb l'alcalde d'Amposta i representants de la societat civil i la cultura

Ara
1 min
Vistes del Delta de l'Ebre

El debat sobre el Montsià ja està a punt en el cicle 'Les comarques, ARA'.

S'enregistra aquest dilluns, 3 de juny, i el podreu veure a l'ARA TV a partir del diumenge 9 de juny.

Hi participaran:l'alcalde d'Amposta, Manel Ferré; el president del Col·lectiu d'empresaris del moble de la Sénia (CEMS), Joan Josep Royo i representants del món cultural i turístic de la comarca.

Feu-nos arribar preguntes, queixes, propostes, crítiques... sobre la comarca. Incorporarem les vostres aportacions al col·loqui.

Ens les podeu trametre via Twitter amb l'etiqueta #lamevacomarcaARA, sempre indicant a quina comarca us referiu. També les podeu escriure en l'espai per a comentaris d'aquesta notícia.

Pensant en el Maresme

Per al diumenge 16 de juny, hi ha previst el debat del Maresme, que s'enregistrarà el dilluns 10 de juny. També podeu fer-nos arribar els vostres suggeriments pel debat.

Aquest dijous tindreu disponible l'avançament del cinquè debat de la sèrie 'Les comarques, ARA' sobre les Garrigues. La versió completa estarà disponible aquest diumenge dia 2 de juny.

El meu racó

Mentre es preparen més debats, continuem recollint les vostres imatges dels vostres indrets preferits del país. Feu-nos-les arribar mitjançant Twitter, amb l'etiqueta #elmeuracoARA

stats