Tenis
Especials 19/07/2012

Rafa Nadal no participarà als Jocs Olímpics de Londres per una tendinitis

El tenista de Manacor ha emès un comunicat per explicar que no es troba en condicions de competir als Jocs. "No puc ser egoista, haig de pensar en els meus companys i en el bé de l'esport espanyol", afirma

Ara
1 min

BarcelonaRafa Nadal no podrà participar als Jocs Olímpics de Londres 2012 per problemes físics. El tenista de Manacor ha emès un comunicat per explicar que no es troba en condicions de competir als Jocs, afectat encara per una tendinitis al tendó rotulià del genoll que arrossega des del 2005. "No viatjaré a Londres com estava previst amb la delegació espanyola", ha anunciat.

"No puc ser egoista, haig de pensar en els meus companys i en el bé de l'esport espanyol, especialment del tenis espanyol, i deixar que jugui un company meu amb millor preparació per competir", afirma Nadal. "He apurat fins a l'últim moment en la meva preparació, en els meus entrenaments, però no ha pogut ser".

"Avui és un dels dies més tristos de la meva carrera, ja que una de les meves il·lusions més grans i el moment més especial era ser l'abanderat d'Espanya en la cerimònia d'inauguració dels Jocs de Londres, o sigui que us podeu imaginar com de difícil ha sigut prendre aquesta decisió", acaba el manacorí.

15 dies de repòs i tractament sense resultat

Rafa Nadal va informar el passat dia 4 de juliol que havia recaigut d'una antiga lesió i que els metges li havien diagnosticat una tendinitis al genoll. Això el va obligar a suspendre un partit benèfic amb Novak Djokovic al Santiago Bernabéu el 14 de juliol. "Haig d'estar 15 dies de repòs i ja he començat el tractament per estar en condicions de jugar els Jocs de Londres", va dir aleshores. Superades aquestes dues setmanes de descans i sense la millora física que esperava, el tenista ha hagut de prendre la decisió de renunciar a participar en la cita olímpica.

stats