Contingut patrocinat
Especials 18/05/2023

El sèrum antiarrugues que crea grans cues aterra a Catalunya

Sibari Republic inaugura els seus establiments regalant xecs als primers 30 assistents per bescanviar en una de les botigues

Redacció
3 min
Llargues cues a l'antic establiment de Sibari a Bilbao.

Sibari Republic, la marca d'alta cosmètica que ha causat furor a la Península, torna a Catalunya amb novetats. Després de l'èxit rotund de la seva botiga efímera a Barcelona l'any passat, la firma basca ha decidit obrir tres botigues noves a Lleida, Girona i Barcelona. “Estem molt contents de poder tornar aquí. Gràcies a la gran acollida que vam tenir a la capital catalana l'any passat tornem, i aquesta vegada ampliem les nostres botigues perquè tothom pugui tastar els nostres productes”, ens comenta Itziar Beitia, la responsable de la marca.

Per celebrar la seva tornada i les obertures de les noves botigues, Sibari Republic ha preparat un esdeveniment d'inauguració. Avui 18 de maig, de 18.30 a 20.00 hores, a les seves tres botigues els primers 30 assistents rebran un xec regal amb quanties de fins a cent euros.

Sibari Republic compta amb un exèrcit de fidels seguidores que recomanen els seus productes i els segueixen allà on van.

Però per què aquest sèrum està creant tant d'enrenou? El motiu del seu èxit és l'eficàcia que té, ja que aquest sèrum és capaç de reduir les arrugues en només 4 setmanes. De fet, la marca ja compta amb un exèrcit de fidels seguidores que recomanen els seus productes i els segueixen allà on van. “Som una marca de venda online, però a finals de l'any 2020 vam decidir començar a obrir les nostres primeres botigues per diferents localitats per presentar els nostres productes i oferir-los amb descomptes de fins a un 50% perquè la gent pogués provar-los i veure'n els resultats a la seva pròpia pell”, ens explica Itziar Beitia, la responsable de la marca. “A totes les botigues vam veure que l'acceptació va ser brutal i que eren les nostres clientes les que recomanaven el sèrum als amics i familiars pels resultats que veien a la seva pròpia pell. És arran d'això que el sèrum es va fer viral”, confessa.

Les persones que ho han provat veuen resultats visibles a la seva pell en menys de 4 setmanes. Raúl Perez, director científic de la marca, ens explica per què és tan important per a ells demostrar l'eficàcia dels productes: “Tots els nostres productes són sotmesos a tests d'eficàcia per laboratoris independents. En el cas del sèrum, s'ha comprovat que les usuàries després de fer-lo servir durant 28 dies han obtingut una reducció de fins a un 58% en el nombre d'arrugues”.

A més, contra tot pronòstic, mantenen els descomptes de fins a un 50% en la seva línia antiarrugues. Podràs aconseguir el Serum Origin pel preu original de 115 euros i ara el pots adquirir per 57 euros només fins al 3 de juny o fins a esgotar existències.

Sibari Republic neix del coneixement i la inquietud científica dins del laboratori I+Med. L'empresa biomèdica que compta amb més de 4 patents i un equip format per més de 50 científics experts utilitzen tot el seu coneixement i experiència en l'àmbit de l'àcid hialurònic creant productes eficaços que tenen cura de la salut de la pell.

El sèrum antiarrugues Sibari Republic

Renova la teva rutina facial

La primavera és el moment perfecte per renovar i cuidar la salut de la teva pell, i Sibari Republic us brinda una oportunitat immillorable per fer-ho. No perdis l'ocasió de poder adquirir els productes amb fins a un 50% de descompte a les seves botigues, que trobaràs als següents punts:

Lleida: plaça de la Sal, 11

Girona: carrer de les Hortes, 18

Barcelona: carrer Pelai, 34

stats