Especials 06/11/2013

La gigafoto de la Via Catalana encara es farà esperar

L'ANC argumenta el retard pel "gran volum de feina" que comporta el projecte, amb més de 100.000 imatges en total

Ara
1 min
Primeres proves de la gigafoto de la Via Catalana

BarcelonaLa gigafoto de la Via Catalana encara es farà esperar. L'equip audiovisual de l'ANC ha emès un comunicat en què justifica el retard pel "gran volum de feina" que comporta, però asseguren que continuen treballant-hi i esperen tenir-la enllestida al més aviat possible. L'Assemblea ressalta que és el primer cop que es fa un projecte tan vast com aquest, amb més de 100.000 imatges en total.

"En ser un projecte pioner −com gairebé tot el que s'ha fet per la Via Catalana−, fa que sovint hàgim de trobar solucions a mesura que anem avançant, ja que no tenim precedents en els quals poder basar-nos", assenyala l'Assemblea en el seu comunicat.

L'ANC assegura que és "conscient" de "l'expectació" que suscita el projecte, i recalca que "tothom" que va participar a la cadena humana de l'Onze de Setembre podrà trobar-se en el seu tram, alhora que tindrà l'oportunitat de recórrer la Via de punta a punta.

Arran de l'allau de correus electrònics rebuts, l'Assemblea demana "paciència", i lamenta no poder fixar una data exacta de publicació, malgrat que admet que la feina es troba en una fase "molt avançada".

stats