FUTBOL SALA

El Barça Lassa de futbol sala renova Joselito i Roger Serrano fins al 2020

Els dos joves talents van formar-se a la pedrera blaugrana

El Barça Lassa de futbol sala ha anunciat les renovacions de Joselito i Roger Serrano fins a l'any 2020. D'aquesta manera, els joves formats a la pedrera blaugrana se sumen a la llista de renovacions de la secció, que es va inaugurar dimarts amb la signatura del capità Paco Sedano.

Tot i haver-se format en les categories inferiors del Barça, tan Joselito com Roger Serrano van compartir una cessió de dos anys a l' Aspil-Vidal Ribera Navarra. Experiència que va resultar ben fructífera, ja que tots dos van retornar al Palau Blaugrana l'any 2016, de la mà de l'actual tècnic Andreu Plaza.

Ara, Joselito, amb 26 anys és el màxim golejador del Barça aquesta temporada, amb 21 gols en totes les competicions. A més, el gadità s'ha convertit en un fix en les convocatòries de la selecció espanyola. Pel que fa a Roger Serrano, una lesió ha allunyat el català de les pistes en aquest inici de temporada, però des del club es confia que ràpidament recuperi els galons que va demostrar el curs passat, on va marcar 16 gols.