Esports 13/01/2018

El Barça Lassa i el Reus derroten els seus rivals portuguesos i volen a Europa

El Barça s'ha desfet del Benfica per 2-0 i el Reus de l'Oliveirense per 5-0

El Barça Lassa d'hoquei, classificat

BarcelonaEl Barça Lassa d'hoquei sobre patins ja està classificat per als quarts de final de la Lliga Europea després de derrotar el Benfica per 2-0. Els homes d'Edu Castro han inaugurat el marcador a cinc minuts del final, a través de Lucas Ordóñez, i han sentenciat al 49, amb el 2-0 definitiu de Pau Bargalló.

El Reus no ha fallat a casa contra l'Oliveirense portuguès i s'ha imposat per 5-0. Romà Bancells ha fet l'1-0 i el capità Raúl Marín, el 2-0 abans del descans. Marín, a la segona part, s'ha encarregat de sentenciar amb el tercer gol local. Bancells, un altre cop, i Marc Torra han tancat la golejada. Amb aquest triomf en la repetició de l'última final europea, el Reus lidera el seu grup i té els quarts de final a un sol pas.

El CP Vic, derrotat a casa

Qui no ha pogut guanyar és el CP Vic. Els osonencs han estat derrotats pels francesos del La Vendéenne per 0-5 i segueixen cuers del seu grup, ja eliminats, amb un sol punt després dels quatre primers partits. El Porto lidera el grup després de derrotar el Follonica italià per 7-4.