Esports 18/01/2015

El Barça trenca la seva mala ratxa fora de casa a la pista de l'Andorra (56-71)

Abrines, amb cinc triples, trenca la resistència d'un equip local molt lluitador durant els primers quarts

Marcelinho Huertas, defensant un atac de Víctor Sada

BarcelonaEl Barça ha trencat una ratxa de sis partits fora de casa sense guanyar (quatre de Lliga i dos a Europa), i supera així la resistència d'un Morabanc Andorra molt lluitador. L'equip andorrà segueix sense guanyar en els darrers partits i no s'acaba d'allunyar del fons de la classificació. El Barça, en canvi, aixeca el cap malgrat tenir la baixa d'Oleson i Navarro.

Els dos primers quarts han estat molt igualats (12-12 al final del primer), amb moltes errades en el tir, nervis i una lluita pel rebot en què els locals han fet patir els blaugrana. Sada, contra l'equip de la seva vida, ha liderat l'atac andorrà i, al descans, el partit seguia amb pocs punts i empat (25-25). Ivanov, amb vuit rebots, ha donat molta feina a Pleiss.

A la segona part, el Barça de mica en mica ha trencat el partit amb un Abrines crescut (19), amb el suport de Thomas (14) i Tomic (11). Abrines, amb cinc triples en nou intents, ha fet molt de mal al rival i el darrer quart ha estat gairebé un tràmit per als homes de Xavi Pascual.