Esports 17/04/2016

Jennifer Hermoso dóna ales al Barça contra l'Albacete (2-0)

Les noies de Xavi Llorens segueixen a un punt de l'Athletic

El Barça femení, celebrant un gol de Jennifer Hermoso

BarcelonaEl Barça ha derrotat per 2-0 l'Albacete amb dos gols de Jennifer Hermoso, màxima golejador de l'equip amb 18 gols, i segueix a un punt de l'Athletic, equip que liderat la Primera Divisió femenina. Les basques van derrotar dissabte per 5-0 el Collerenc.

Irene del Rio i Olga García han tingut les primeres ocasions, amb Ruth García enviant un cop de cap al pal abans del primer gol, obra de Jennifer Hermoso. La portera visitant Rei, molt inspirada, ha evitat que els xuts d’Alexia –en tres ocasions–, d’Olga García, d’Irene del Rio i de Patri Guijarro acabessin en gol abans del descans.

A la segona part Alexia i Jennifer Hermoso han estat les més actives, i precisament una combinació entre elles dues ha significat el 2-0. El partit ja no ha tingut més història i el pas dels minuts ha certificat un nou triomf per a les noies de Xavi Llorens, que mantenen vives les esperances de revalidar el títol de Lliga per cinquè cop consecutiu.

L'Espanyol va perdre dissabte al camp del Llevant (3-2) i ocupa la novena posició.