Esports 21/01/2018

El Barça B ressuscita al camp del Tenerife (1-3)

Tres gols de Carles Pérez decideixen el partit

Palencia i Carles Perez, celebrant el 0-2 del Barça B a Tenerife

BarcelonaEl primer triomf fora de casa del Barça B aquesta temporada havia arribat a la primera jornada, a Valladolid, l'agost del 2017. Ha tocat esperar fins aquest 22 de gener per veure el segon triomf fora de casa, amb una golejada per 1-3 al camp del Tenerife.

El granollerí Carles Pérez ha estat l'executor del triomf, amb tres gols, tots tres a la primera part, aprofitant la feble defensa del Tenerife. Sense Arnaiz, amb molèsties, Pérez ha liderat l'atac del filial. El Tenerife, molt fluix, hauria pogut marcar després d'un penal injust xiulat al filial, però Martí ha xutat fora. Al minut 78, Sanz ha fet el gol del Tenerife (1-3).

Amb aquest triomf, el Barça B segueix en zona de descens, però evita despenjar-se de la zona que dona la salvació, ara a dos punts.