BÀSQUET- EUROLLIGA
Esports 12/12/2020

El Barça es retroba amb el triomf a l'Eurolliga (87-71)

Els blaugranes remunten contra l'Olimpia Milà després de culminar el darrer període 27-10

Pierre Oriola en acció durant el partit d’ahir.

BarcelonaEl Barça de bàsquet va recuperar ahir el camí del triomf a Europa i va sumar la desena victòria en la competició després d’imposar-se a l’Olimpia Milà (87-71) en partit corresponent a la 13a jornada de l’Eurolliga. Els de Sarunas Jasikevicius es van despertar a temps i van signar un parcial de 27-10 en l’últim període per culminar la remuntada.

L’equip d’Ettore Messina va anar la major part del partit al davant en el marcador, però els blaugranes van millorar en defensa en el moment decisiu, alhora que van mostrar la seva millor versió en atac per capgirar el marcador. El base grec Nick Calathes va ser fonamental en els minuts decisius. Malgrat que només va anotar cinc punts en tot el partit, el director de joc blaugrana va repartir 14 assistències. En la faceta anotadora van destacar Brandon Davies (21 punts) i Nikola Mirotic (19 punts). També va ser clau l’aportació de Cory Higgins (16 punts), sobretot a l’últim quart.

Claver, de 8 a 10 setmanes de baixa

Més enllà del partit, Víctor Claver va ser operat ahir amb èxit de la fàscia plantar del peu dret i, segons va comunicar el club, estarà entre vuit i deu setmanes de baixa, aproximadament.