BUNDESLIGA
Esports 11/04/2015

El Bayern derrota l'Eintracht amb una gran actuació de Thiago Alcántara (3-0)

L'exjugador del Barça ha jugat el seu primer partit de titular en més de 12 mesos

Thiago Alcántara, en acció contra l'Eintracht

MunicEl Bayern de Pep Guardiola segueix imparable a la lliga alemanya. Els bavaresos han derrotat per 3-0 l'Eintracht de Frankfurt i sumen 70 punts, 13 més que el Wolfsburg.

Guardiola ha sorprès en convocat només 15 jugadors, amb tres jugadors de camp a la banqueta ja que pateix moltes lesions. La notícia positiva ha estat el primer partit de Thiago Alcántara de titular en més de 12 mesos. L'exjugador del Barça ha jugat 70 minuts oferint una magnífic actuació. El polonès Robert Lewandowski ha marcat els dos primers gols del partit, un a la primera part i l'altre després del descans. Thomas Müller ha fet el 3-0 (80'). Els joves Rode i Gaudino han entrat a la segona part. Badstuber doncs, ha estat l'únic jugador de camp dels 13 convocats que no ha jugat. Reina ha jugat de porter i el jove Weiser ha estat titular.

El Borussia Dortmund de la seva part, ha perdut per 3-1 al camp del Borussia Moenchengladbach i segueix a sis punts de jugar a Europa, ocupant la desena posició.