FUTBOL
Esports 24/01/2013

Bojan Krkic: "Piqué i Puyol em van encomanar la gran afició per les xarxes socials"

El davanter ha parlat sobre com fa servir les xarxes socials i afirma que "Xavi donaria molt de joc" a internet

Ara
1 min
Bojan Krkic

BarcelonaBojan Krkic ha parlat amb la pàgina web Sportwist per dir-hi la seva sobre les xarxes socials. Bojan, que va cap als 500.000 seguidors i 685.00 fans al Facebook és un dels esportistes més actius a les xarxes, amb piulades en quatre idiomes. El davanter de Linyola ha explicat que "Piqué i Puyol em va encomanar la gran afició que tenien per les xarxes. També tenia algun amic que m'ho recomanava i li vaig fer cas. Era una mica escèptic, però ara crec que realment val la pena ser-hi, i més ara que sóc fora del meu país".

Bojan ha explicat que les xarxes "m'han ajudat bastant en l'aprenentatge de l'italià. També a conèixer millor els costums i tradicions d'Itàlia... no només és pasta i pizza". Sobre les diferències entre el futbol estatal i l'italià, ha comentat que "el futbol per definició és un esport molt passional. Hi ha una gran intensitat en cada partit, tant en el camp com a la grada. Crec que les diferències més importants entre les dues lligues són a la part tàctica".

Finalment, ha recomanat a Xavi que també entri a les xarxes: "Xavi Hernández donaria molt de joc en les xarxes socials, és una gran persona, amb molta experiència i amb una opinió molt rellevant per a mi".

stats