Publicitat
Publicitat

TANDA DE PENALS

Bon Qatar i feliç any nou

1. Qatar

La junta busca presentar, a l’assemblea de la tardor que ve, un acord amb el nou patrocinador de la samarreta -i dels moltíssims serrells- per quan, el 2016, caduqui el contracte amb Qatar. La idea d’avançar el canvi un any a costa d’ingressar menys milions ha perdut números.

2. Recanvi

D’una banda, tot i els viatges del vicepresident econòmic, Javier Faus, no troba qui estigui disposat a pagar, ja per a la temporada que ve, una xifra que s’acosti als 36 milions que paga Qatar Airways. A més, per rescindir el contracte un any abans, caldria indemnitzar-los.

3. Compromissaris

Els socis que en més d’un 90% a l’assemblea van donar el vistiplau a l’acord amb Qatar fins al 2016 potser no entendrien que ara no tan sols deixéssim d’ingressar una quantitat molt necessària sinó que haguéssim de pagar per alliberar-nos-en quan ja som a l’últim revolt.

4. Electoralisme

Si durant cinc anys la junta ha mantingut un punt de vista i, en defensa pròpia, ha explicat els beneficis d’aquest espònsor com si n’estigués molt convençuda, no tindria cap sentit que ara, a un any de les eleccions, capgirés l’argumentació. Se’ls veuria massa el llautó.

5. Futur

I a Qatar com ho veuen? Estan encantats per l’impacte global que ha tingut la marca a través del Barça. Però no entenen, en canvi, que aquí siguin la diana de tantes crítiques dia rere dia. El 2016, doncs, ells tampoc no estarien disposats a renovar. I m’ensumo on invertiran.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT