SELECCIONS
Esports 26/03/2015

Neymar fa de les seves en el triomf del Brasil a París (1-3)

La 'canarinha' ha aixecat un partit que perdia inicialment per culpa del gol de Varane

Neymar, celebrant el seu gol contra França

BarcelonaBona imatge de la selecció brasilera a l'Stade de France de París. L'equip brasiler ha derrotat els francesos per 1-3 en un partit en que Neymar ha fet de les seves, creant prou perill i marcant un gran gol en la jugada del segon gol de la 'canarinha'. El jugador del Barça ha jugat els 90 minuts.

França ha començat millor, amb Varane marcant el primer gol del partit. Abans del descans però, Òscar, del Chelsea, ha fet el gol de l'empat del Brasil. Mandanda, el porter de l'Olympique de Marsella ha evitat un gol de Neymar en una de les millors jugadors dels primers 45 minuts.

A la segona part, Neymar ha fet el segon i gairebé marca dos gols més en dues bones jugades individuals. Luiz Gustavo ha sentenciat el partit amb el tercer gol. El Brasil juga diumenge a l'estadi de l'Arsenal a Londres, un amistós contra Xile.