LLIGA ENDESA
Esports 24/03/2013

El gran partit de Corey Fisher (28 punts) no pot evitar la derrota de la Penya a la pista del Canaries (71-68)

Un parcial de 0-11 en el darrer quart ha donat vida a un equip que perdia per 14 punts

BarcelonaLa Penya torna a la terra. Després de derrotar el Caja Laboral i situar-se entre els primers vuit classificats, l'equip de Salva Maldonado ha perdut a La Laguna davant un CB Canaries en un gran estat de forma. Els canaris, després de guanyar a la pista del Madrid, s'han imposat per 71-68 en un partit on la reacció catalana del darrer quart ha donat emoció al matx.

La Penya ha patit molt per aturar Sekulic (19 punts) i el jo col·lectiu dels locals. Després d'un inici fort del Canaries, la Penya ha reaccionat tancat el primer quart per davant (15-16). La igualtat s'ha trencat en el tercer quart quan Sekulic ha destrossat la defensa badalonina i la Penya s'ha limitat als llançaments de tres. El parcial del tercer quart de 24-14 ha deixat la Penya perdent per 14 punts i fora del partit.

Fisher però, ha liderat la reacció badalonina i un parcial de 0-11 ha donat vida a l'equip català. Blanco, amb un triple, ha aturat la ratxa vistant i Fisher ha contestat amb un 2+1 que l'ha portat fins els 28 punts. En el darrer atac Oliver ha fallat el triple que hauria pogut forçar la pròrroga.

Fitxa:

71. CB Canàries (15+16+24+16): Bivia (3), Richotti (6), Rost (7), Guillén (2), Donaldson (6) -inicial-, Uriz (9), Blanco (8), Sekulic (19), Lampropoulos (4), Heras (5) i Chagoyen (2)

68. FIATC Joventut: (16+14+14+24): Oliver (8), Trias (2), Tomás (1), Quezada (9), Llovet (2) -inicial-, Savané (9), Ehambe (6), Fisher (28), Suárez (-), Barrera (3) i Ventura (-)

Àrbitres: Pérez Perez, Sánchez Montserrat i Rodríguez.