BARÇA

Cardoner: "Deixem la grada d'animació i que la gent animi amb naturalitat"

El vicepresident ha afirmat a Catalunya Ràdio que "són molts els interessos d'algunes de les parts perquè no es pugui fer la grada d'animació"

El vicepresident de l'àrea social del Barça, Jordi Cardoner, ha ofert una entrevista al programa 'El matí de Catalunya Ràdio', de Manel Fuentes, on ha recordat que la directiva ha renunciat al projecte de la grada d'animació, ja que "no hi ha unanimitat entre la massa social. Deixem la grada d'animació i que la gent animi amb naturalitat", ha admès. "Són molts els interessos d'algunes de les parts perquè no es pugui fer la grada d'animació. I potser tenen raó. N'estic cansat", ha afegit, i ha reconegut l'afició del Barça "és diferent".

Cardoner ha recordat que es treballa amb els Mossos d'Esquadra per reforçar les mesures de seguretat al Camp Nou, ara bé, ha deixat clar que "amb la seguretat col·laborem amb els Mossos, però són ells els que tenen la responsabilitat dins i fora el recinte, per normativa", ha explicat.

Sobre el futur esportiu de l'equip, Cardoner ha dit que " comptem amb Tito i que sigui per molts anys . La temporada que ve es planifica amb Tito ", i ha afegit que el tècnic "està s eguint uns protocols i a finals de mes esperem que torni . Aquesta és la previsió ".