FUTBOL SALA

Catgas Energia deixarà de patrocinar el futbol sala "pels esdeveniments" polítics

L'empresa catalana no esponsoritzarà més el Santa Coloma a causa de la polèmica amb el color groc

L'empresa catalana Catgas Energia ha anunciat que deixarà de ser el patrocinador principal del Futbol Sala Garcia de Santa Coloma de Gramenet a partir de la pròxima temporada. La companyia energètica ha emès un comunicat a través de Twitter on ha explicat que la decisió de rescindir el contracte de patrocini s'ha pres "davant  els esdeveniments produïts les últimes setmanes en relació amb la imatge corporativa". Aquests fets previs es  refereixen a la sonada polèmica que va mantenir l'empresa amb el regidor d'Esports de Santa Coloma, Dani Salgado, arran de la suposada prohibició de lluir publicitat de color groc al cercle central del pavelló de la ciutat del barcelonès.

En declaracions a l'ARA, Catgas Energia ha assegurat que "les relacions amb el club havien empitjorat des de l'episodi del color groc", i ha explicat que els motius que els han empès a prendre la decisió de deixar de patrocinar el Futbol Sala Garcia són les contínues "tibantors" i "desacords" amb la directiva del club després d'aquesta polèmica. 

D'altra banda, en un comunicat publicat a la seva pàgina web, el Futbol Sala Garcia també ha anunciat la ruptura del contracte i ha lamentat la polèmica que s’ha generat les últimes setmanes en relació a "temes extraesportius" que han perjudicat la "imatge de l’entitat". Des del club, però, han volgut deslligar aquesta decisió de la polèmica pel color groc i han al·legat que no tenen cap problema amb les reivindicacions i que, de fet, en l'últim partit jugat com a local pels colomencs hi va haver diversos suports publicitaris de color groc sobre la pista.

Més continguts de