PREMIER LEAGUE
Esports 08/11/2014

El Chelsea segueix en forma i també guanya al camp del Liverpool (1-2)

El City ha empatat al camp del Queen's Park Rangers i l'United s'ha imposat al Crystal Palace (1-0)

Diego Costa, celebrant el gol del triomf del Chelsea a Anfield

BarcelonaEl Chelsea ha fet un nou pas endavant a la Premier League, guanyant per 1-2 a Anfield. L'equip de Mourinho lidera la classificació, encara no ha perdut i li treu 15 punts al Liverpool després d'11 partits.

Emre Can, migcampista alemany del Liverpool, ha fet el primer gol del partit, quan el seu xut ha estat desviat per Gary Cahill, que ha despistat Courtois (1-0). Però ràpidament ha arribat el gol de l'empat del Chelsea, quan després d'un servei de cantonada, Cahill ha rematat i la pilota ha acabat entrant quan l'havia agafada Mignolet. Ha calgut mirar el sistema de vídeo per decretar que havia estat un gol legal.

De mica en mica, el Chelsea ha aconseguit el control del partit, amb un Diego Costa i un Cesc, molt agressius. Sterling ha disposat de la millor ocasió local (min 67), però el gol l'ha marcat Diego Costa després d'una gran jugada d'Azpilicueta. En els darrers minuts, el Liverpool ha reclamat un penal per mans.

El Southampton no falla, el City si

El segon classificat, el sorprenent Southampton de Ronald Koeman. Amb dos gols de Shane Long, l'equip de Koeman ha guanyat i suma 25 punts, quatre menys que el líder. El Southampton supera a la classificació equips com el Manchester City, l'Arsenal i el United. El Manchester United de Ronald Koeman ha guanyat per 1-0 el Crystal Palace, amb gol de Juan Mata. El quart classificat és el West Ham, que ha empatat 0-0 amb l'Aston Villa.

En canvi, qui no ha tancat una mala setmana és el Manchester City. Després de perdre 1-2 a la Champions amb el CSKA de Moscou, l'equip de Pellegrini ha empata 2-2 al camp del Queen's Park Rangers. Austin ha fet el primer gol dels locals però Agüero ha empatat abans del descans. Als 76 minuts, De Michelis s'ha fet en pròpia porta el 2-1 i Agüero ha empatat als 83 minuts. El City queda a 8 punts del Chelsea, ocupant la tercera posició