ESPANYOL

Colotto anuncia que no segueix a l'Espanyol

El defensa podria acabar a la lliga mexicana la propera temporada

El central de l'Espanyol Diego Colotto, el contracte del qual expira el pròxim 30 de juny, ha afirmat que no renovarà amb l'entitat catalana i dóna per finalitzada l'etapa com a futbolista blanc-i-blau que va començar 2012-13, procedent del Deportivo.

El defensa italoargentí ha assegurat que l'adéu ha estat amistós. "Durant tot l'any he parlat amb Perarnau (director esportiu), la comunicació sempre va ser bona. Al final les dues parts vam entendre que van ser tres anys productius i fins aquí arribava", ha revelat als micròfons de Cope.

El defensa ha valorat de forma molt positiva la seva etapa en l'Espanyol, on ha tingut un gran pes a l'equip, tant a nivell de minuts com de vestidor, convertint-se en un dels seus capitans. "M'he sentit molt còmode i important tot el temps que he estat aquí", ha dit.

Colotto decidirà ara el seu futur juntament amb la seva família: "Veurem les opcions que tinc per seguir. És una nova experiència i has de buscar una nova motivació a l'equip al qual vagis", ha asseverat. En les últimes setmanes ha transcendit l'interès pel central de diversos equips de la Lliga i de Mèxic.