Esports 09/01/2013

El Llevant visita Saragossa buscant remuntar el 0-1 advers de l'anada

Juan Ignacio Martínez perd per lesió Barkero i Juanfran García per visitar els aragonesos

Efe
2 min
Movilla (Saragossa) i el senegalès Diop, del Llevant

ValènciaEl Llevant visita La Romareda, on ja ha guanyat aquesta temporada a la lliga, buscant aixecar el 0-1 advers amb el Saragossa del partit d'anada. El tècnic sevillà Manolo Jiménez no podrà comptar amb Ivan Obradovic i Ndri Romaric, encara que per al següent partit de lliga perdrà per sanció a Álvaro González i José María Movilla pel que sembla segura la presència d'aquests últims en l'equip titular.

La porteria la defensarà Leo Franco i la principal novetat podria ser la presència del davanter Carlos Aranda, descartat contra el Reial Betis ja que va dir no desitja seguir a l'equip aragonès perquè "no pensa com un saragossista" segons ha indicat Manolo Jiménez. No obstant això, ara, Jiménez sembla estar disposat a comptar mentre formi part de la primera plantilla. "Si no té el cap posat aquí, l'ha de posar", ha reiterat avui el tècnic.

El Llevant afronta el partit amb la confiança de remuntar, ja que fa tot just un mes ja va aconseguir guanyar a domicili el Reial Saragossa (0-1) en Lliga i, a més, va arrencar l'any amb bon peu després de golejar l'Athletic Club. L'entrenador del Llevant, Juan Ignacio Martínez, perd per lesió a José Javier Barkero, amb unes molèsties al genoll dret, i Juanfran García, també amb molèsties físiques, i per decisió tècnica prescindir d'Óscar Serrano.

Juan Ignacio ha donat descans a Nabil El Zhar, David Navarro, Vicent Iborra i Pape Diop alguns dels titulars en Lliga i tornarà a comptar amb els suplents en l'onze inicial. Una de les grans novetats en la convocatòria és la presència de Dariusz Dudka, que va ser operat el passat 2 de novembre al pubis, i podria tornar a jugar a La Romareda. A la porteria tornaria el costa-riqueny Keylor Navas, mentre que Pere López, Héctor Rodas o Nikos Karampelas estarien en la defensa.

Mentre, Pedro Ríos i Juanlu Gómez jugarien al centre del camp i la incògnita és saber qui acompanyarà a Miguel Pallardó en l'eix de la línia medul · lar. Així, Míchel Herrero podria endarrerir la seva posició i jugar al centre del camp. Una altra dels dubtes és saber si Juan Ignacio tenen Obafemi Martins com a titular, ja que no va jugar contra l'Athletic de Bilbao en Lliga en estar sancionat.

Alineacions probables

Reial Saragossa: Leo Franco, Sapunaru, Álvaro, Paredes, Abraham, Zuculini, Movilla, Edu Oriol o José Mari, Montañés, Víctor, Postiga o Aranda.

Llevant: Navas, Pedro López, Rodes, Volta, Nikos, Pedro Ríos, Míchel, Pallardó, Juanlu, Roger, Martins.

Àrbitre: Estrada Fernández (C. Català)

Estadi: La Romareda

Hora: 21:30.

stats