MOTOR
Esports 24/01/2013

Dani Pedrosa i Marc Márquez presenten un equip Repsol Honda amb nous colors i disseny

Márquez admet que la MotoGP suposa un canvi molt fort i Pedrosa deixa clar que té ganes de rodar fort aquest any

Ara
2 min
La presentació de l'equip de Dani Pedrosa i Marc Márquez

BarcelonaEl Campus Repsol ha acollit la presentació de l'equip Repsol Honda. Els pilots Dani Pedrosa i Marc Márquez, integrants de l'equip el 2013, juntament amb el president executiu de Repsol, Antonio Brufau, i el vicepresident executiu d'Honda Racing Corporation (HRC), Shuhei Nakamoto, han estat els encarregats de revelar el nou disseny de l'Honda RC213V.

Dani Pedrosa i Marc Márquez disputaran el Mundial 2013 amb una Honda RC213V que estrena colors, adaptant-se a la nova identitat corporativa de Repsol a la que guanya protagonisme el blanc. El tres vegades campió del món i vigent Subcampió de MotoGP, Dani Pedrosa, i el vigent Campió del Món de Moto2, i de 125cc el 2010, Marc Márquez -debutant en la categoria reina- , formaran tàndem en un equip ambiciós.

Dani Pedrosa ha comentat que "portàvem molt temps amb el mateix disseny i crec que és un bon moment per canviar els colors. La moto d'aquest any té un toc més fresc i això pot donar-nos un plus a les carreres. Espero que a la gent li agradi. Afronto l'inici de la pretemporada amb moltes ganes. Estic desitjant arribar a Malàisia i tenir uns dies per provar la moto, gaudir i veure quines són les peces que farem servir en la primera cursa, ja que en els test de València, després de l'última prova del Mundial, va estar plovent i no vam poder fer molt ".

Marc Márquez ha declarat que "tenia moltes ganes que arribés aquest moment. Estic molt content d'haver presentat els colors que portaré aquest any al salt de Moto2 a MotoGP. Veure la moto pintada de Repsol i de HRC et fa sentir molt satisfet del pas que estàs donant i t'adones que és un somni fet realitat. Estic com un nen amb sabates noves. Avui a la presentació he gaudit molt del bon ambient que es respira a Campus Repsol i he pogut comprovar que MotoGP, mediàticament, està a anys llum de Moto2, però poc a poc ens anirem adaptant. Al final l'important és el que passa dins de la pista, així que ja tinc ganes que comencin els tests a Malàisia ".

stats