PREMIER LEAGUE
Esports 04/03/2012

El Chelsea fa fora el seu entrenador, André Villas-Boas

André Villas-Boas ja no és l'entrenador del Chelsea. La derrota davant el West Bromwich Albion l'ha sentenciat i el nou tècnic serà Roberto Di Matteo, el seu ajudant

Ara
1 min
Villas-Boas i Di Matteo

BarcelonaEl Chelsea ha anunciat l'acomiadament del tècnic portuguès en un comunicat a la seva pàgina web, en què afirma que "la junta desitja deixar constància del nostre agraïment pel seu treball i expressar la nostra tristesa en el moment en què s'ha acabat la relació". El club afirma que "lamentablement, els resultats i actuacions de l'equip no han estat prou bons i no hi ha signes de millora en un moment clau de la temporada". El Chelsea és fora de les quatre primeres posicions, està viu a la Copa i haurà d'aixecar un 3-1 advers davant del Nàpols a la Lliga de Campions.

Segons el comunicat, "el club encara està competint en les últimes rondes de la Lliga de Campions i la FA Cup. A més, és un repte acabar entre els quatre primers a la Premier League. Tenint això present sentim que la nostra única opció és fer un canvi en aquest moment". El substitut serà Roberto Di Matteo, que ha estat nomenat entrenador del primer equip de forma interina fins al final de la temporada.

stats