SEGONA DIVISIÓ
Esports 10/05/2013

El Barça B empata al camp d'un Elx que haurà d'esperar per pujar a Primera (1-1)

Els locals han acabat amb 10 homes contra un Barça B que ha millorat a la segona part

ElxL'Elx, que no ha passat de l'empat contra el Barcelona B, haurà d'esperar que el Vila-real guanyi diumenge l'Alcorcón o, en el pitjor dels casos, set dies més per puntuar a Almeria i tancar el seu ascens a Primera Divisió, 25 anys després del darrer cop.

El partit ha arrencat amb clara vocació ofensiva per part dels dos equips, sense un domini clar al centre del camp, tot i que els locals semblaven exercir un major domini de pilota. Als 20 minuts, Fidel, que havia rebut una passada en profunditat del seu company Xumetra, ha rematade vaselina, davant la sortida de Masip, però la pilota ha sortit llepant el travesser. Als 23, Ié ha fet caure a Coro dins de l'àrea i el penal l'ha executat Edu Albacar per fer el primer gol. El Barcelona B ha replicat amb dues faltes executades per Rafinha i Deulofeu. Xumetra, després d'una triangulació entre Fidel, Coro i Carles, ha buscat el segon gol local.

A la segona part l'Elx ha cedit el domini a un Barça B que ha jugat contra 10 homes quan Damián Suárez ha fet falta sobre Deulofeu quan era el darrer home. Als 78 mnuts, Espinosa ha aprofitau l'error en un refús de la defensa local per igualar el marcador amb un xut a mitja alçada.

- Fitxa tècnica:

1 - Elx: Manu Herrera, Damián Suárez, Etxeita, Pelegrín, Edu Albacar, Xumetra (Flaño, mt. 68), Generelo, Mantecón, Fidel, Carles Gil (Rivera, mt. 81) i Cor (Angel, mt. 75) .

1 - Barcelona B: Masip, Balliu, Lombán, Ié, Muniesa (Patric, mt. 63), Ilie, Rafinha, Espinosa, Kiko Femenía (Joan Román, mt. 71), Deulofeu i Araujo (Dongou, mt. 68).

Gols: 1-0, m.24: Edu Albacar, de penal. 1-1, m.78: Espinosa.

Àrbitre: Sánchez Martínez (Comitè murcià). Va amonestar als locals Mantecón, Generelo i Albacar i als visitants Lombán, Espinosa, Araujo, Balliu i Rafinha. Va expulsar, amb vermella directa a Damián Suárez, al minut 65.

Incidències: Partit corresponent a la trenta vuitena jornada de lliga, disputat a l'estadi Martínez Valero, davant 33.318 espectadors. Terreny de joc en bones condicions.