ESPANYOL
Esports 07/09/2012

Mattioni: "Han estat dos anys molt durs"

El jugador de l'Espanyol va jugar uns minuts a Figueres després de gairebé dos anys sense jugar per lesió

Efe
1 min

FigueresEl lateral dret de l'Espanyol Felipe Mattioni s'ha mostrat il·lusionat després de tornar a vestir-se de curt, encara que sigui en un amistós −ahir en un partit benèfic a Figueres−, després del calvari amb les lesions, i ha recordat que "han estat dos anys molt durs". Mattioni va fitxar per l'Espanyol en la temporada 10-11, procedent del Mallorca, i es va lesionar el lligament creuat del genoll esquerre l'agost del 2010. El setembre del 2011 va tornar a patir una lesió idèntica, però aquesta vegada al genoll dret. Sempre ha treballat sota un control específic.

El futbolista, de tota manera, ha insistit que no precipitarà la seva tornada. "Sense pressa m'aniré introduint en l'equip. A poc a poc he de guanyar-me la confiança de l'entrenador i de la resta. Ara mateix em trobo amb moltes ganes i estic molt content d'haver disputat l'amistós", ha comentat.

Mauricio Pochettino, tècnic de l'Espanyol, ha destacat la importància del seu retorn: "Tornar a jugar és molt bo per a ell a nivell anímic. La seva última participació va ser al Trofeu Carranza, i d'això fa molt temps. Encara li queda, però que s'estigui recuperant és molt important per a ell i per a l'equip".

stats